en
ua
en
EGW-NewsVALORANTKaikki uutisetImmortals tuli mestari Community Gaming Premier Series Finale

Immortals tuli mestari Community Gaming Premier Series Finale

0
0
2459

Community Gaming Premier -sarjan finaali on päättynyt. Mestaruuskisoissa, jotka pidettiin verkossa 28. - 29. elokuuta, 32 Pohjois -Amerikan joukkuetta kilpaili 10 000 dollarin palkintopotista. Voittaja oli Immortals -joukkue, joka voitti Complexityn suuressa finaalissa 2: 0 (Haven - 16:14; Icebox - 13:11).

Mielenkiintoista on, että tulevan voittajan mestaruus alkoi epäonnistuneesti, koska Immortals hävisi jo ensimmäisellä kierroksella YFP Gamingille (1: 2) ja putosi alempaan luokkaan. Tässä tiimin oli käytettävä sisäisiä voimia ohittaakseen Pittsburghin ritarit (13:10), Flickbaiters (13: 4), projekti A (13: 7), SoaR (13: 5) ja DIVIZE (13: 7) päästäkseen viimeinen pohjaverkko. Mutta myös tässä tiimillä oli suoraan sanottuna onnea vastustajan kanssa, koska Teal Seam ei voinut pakottaa taistelua ja antoi Immortalsille mahdollisuuden päästä finaaliin (13: 5).

Chicken.gg

Ilmaisia jalokiviä sekä päivittäisiä, viikoittaisia ja kuukausittaisia lisäpalkkioita!

Chicken.gg
CS:GO
Claim bonus

Monimutkaisuus puolestaan päätyi ratkaisevaan otteluun ylemmässä sarjassa ja voitti Serenityn (2: 0), Squirtle Squadin (2: 1), DIVIZEn (2: 0) ja Teal Seamin (2: 0). Suuri finaali ei kuitenkaan osoittautunut monimutkaisuuden hyväksi, koska joukkue ei voinut selviytyä suuresta paineesta ja valtavasta innosta voittaa kuolemattomat.