EGW-NewsVALORANTKaikki uutisetThe Guard - Voittaja Ludwig x Tarik Invitational
The Guard - Voittaja Ludwig x Tarik Invitational
2637
0
0

Ludwig x Tarik Invitational on tullut päätökseen. Osana mestaruutta, joka pidettiin 14.-15. tammikuuta Los Angelesissa, neljä joukkuetta Pohjois-Amerikasta ja Etelä-Koreasta kilpaili 50 000 dollarin kokonaispalkintopotista. Turnauksen voitti joukkue The Guard, joka suuressa finaalissa oli vahvempi kuin TSM pisteillä 2:1 (Pearl - 12:14; Ascent - 13:11; Haven - 13:1).

Kilpailun aikana JoshRT:n osastot käsittelivät menestyksekkäästi T1:n (2:1) ja Sentinelsin (16:14) kanssa ennen kuin pääsivät finaaliin.

Chicken.gg

Ilmaisia jalokiviä sekä päivittäisiä, viikoittaisia ja kuukausittaisia lisäpalkkioita!

Chicken.gg
CS:GO
Claim bonus

Huolimatta häviämisestä Pearl-kartalla suuren finaalin alussa, The Guard onnistui viimeistelemään sarjan TSM:llä heidän edukseen tullakseen Ludwig x Tarik Invitationalin mestariksi ja ansaitakseen 30 000 dollarin palkinnon.

On huomionarvoista, että Ludwig x Tarik Invitational oli ensimmäinen kynäyritys The Guardin päivitetylle kokoonpanolle. Nyt joukkue aloittaa valmistelut VALORANT Challengers 2023: North America Split 1:n alkuun.

Tämä mestaruus osoittautui varsin näyttäväksi siinä mielessä, että kaksi kumppanijoukkuetta, T1 ja Sentinels, ottivat viimeiset paikat ja hävisivät North American Challengersin joukkueille. Näin ollen jo ensi kaudella voimme luottaa kilpailun tuntuvaan lisääntymiseen Amerikassa, jonne Challengersin vahvin joukkue saapuu vuonna 2023.

Koska Ludwig x Tarik Invitational on päättynyt, puolet joukkueista saa kuukauden vapaata ja toinen puoli kaksi viikkoa valmistautua seuraavaan kilpailuun.