en
ua
en
EGW-NewsVALORANTKaikki uutisetBonkers tuli mestariksi VALORANT Oceania Tour 2022: Stage 1
Bonkers tuli mestariksi VALORANT Oceania Tour 2022: Stage 1
3537
0
0

VALORANT Oceania Tour 2022: Vaihe 1 on päättynyt. Mestaruuskilpailuissa, jotka pidettiin verkossa 28.1.-20.2., kahdeksan Oseanian joukkuetta taisteli 17 974 dollarin palkintopotista, arvokkaista VOT-pisteistä ja lipusta VALORANT Champions -sarjaan. Tour 2022: APAC Stage 1 Challengers. Turnauksen voitti Bonkers-joukkue, joka voitti ORDERin suuressa finaalissa pistein 3:1 (Fracture - 4:13; Breeze - 13:8; Bind - 14:12; Icebox - 13:9).

Turnaus tulevalle voittajalle alkoi vaikealla ryhmävaiheella, jonka aikana Bonkers voitti Honey Badgersin (2:1) ja Funcrew'n (2:0), mutta ei selvinnyt ORDERistä (0:2) ja putosi toiselle sijalle. Siitä huolimatta Australian joukkue eteni pudotuspeleihin, jossa se hävisi Iconicille (0:2) puolivälierissä putoamalla alempaan sulkusarjaan.

Chicken.gg

Ilmaisia jalokiviä sekä päivittäisiä, viikoittaisia ja kuukausittaisia lisäpalkkioita!

Chicken.gg
CS:GO
Claim bonus

Tässä joukkue kuitenkin palasi peliin, sillä se onnistui voittamaan Crimas Disciplesin (2:0), Honey Badgersin (2:0), Funcrew'n (2:0) ja Iconicin (2:0), minkä ansiosta he pääsivät sinne. mestaruuden finaaliin. Samanaikaisesti viimeinen peli ei ollut Bonkersin hyväksi, joka hävisi ensimmäisellä kartalla ORDER:lle. Silti joukkue onnistui saamaan itsensä kasaan ja sulki seuraavat kolme karttaa saavuttaen siten sensaatiomaisen voiton suosikista.

VALORANT Oceania Tour 2022: Vaihe 1 tulokset

• 1. sija: Bonkers - 6 471 $ + 10 VOT-pistettä + paikka VCT 2022: APAC Stage 1 Challengers -tapahtumassa.
  • 2. sija: TILAA - $3,595 + 8 VOT-pistettä.
  • 3. sija: Iconic - 2 516 $ + 6 VOT-pistettä.
  • 4. sija: Funcrew - $1,797 + 5 VOT-pistettä.
  • 5. sija: Mindfreak - $1,078 + 4 VOT-pistettä
  • 6. sija: Honey Badgers - $1,078 + 3 VOT-pistettä.
  • 7. sija: Crimas Disciples - $719 + 2 VOT-pistettä.
  • 8. sija: MAU MAU - $719 + 1 VOT-piste.