EGW-NewsVALORANTKaikki uutisetFULL SENSE tuli voittaja Zotac Cup
FULL SENSE tuli voittaja Zotac Cup
2646
0
0

Tuli Zotac Cupin loppuun. Mestaruuskilpailut, jotka pidettiin verkossa 16.-26. tammikuuta, kohtasivat kahdeksan Etelä- ja Kaakkois-Aasian joukkuetta 15 000 dollarin palkintopotista. Mestaruuden voitti FULL SENSE -joukkue, joka finaalissa oli vahvempi kuin Kingsmen pisteillä 3:0 (Ascent - 13:7; Bind - 13:4; Haven - 13:10).

Mielenkiintoista on, että tulevan voittajan turnaus alkoi Kingsmenin tappiolla neljännesvälierissä pisteillä 1:2. Tämän tappion jälkeen thaimaalainen joukkue rakennettiin nopeasti uudelleen, sillä se oli vuorotellen ohittanut Team Exploitin (2:1), Velocity Gamingin (2:0), Nigma Galaxyn (2:0) ja Action PH:n (2:0). päässeet finaaliin. Ratkaisevassa ottelussa FULL SENSE kosti mielellään Kingsmenille ja päätti vastustajansa 3:0 lähes ilman mahdollisuutta.