0
0
2729

Andbox on ilmoittanut, että POACH on penkillä.

POACH liittyi joukkueeseen ennen Renegades X NSG Invitationalin alkua, jonka muuten Andbox voitti. Sen jälkeen joukkue voitti Nerd Street Gamers -kuukauden marraskuun, vahvistaen viimeisimmät saavutuksensa. Uusi kausi ei kuitenkaan aluksi mennyt hyvin Andboxille. Aluksi joukkue epäonnistui NSG x Complexity Invitational -kilpailussa ja saavutti sitten vain kolmannen sijan Nerd Street Gamers - Winter Championshipissä. Lisäksi Andbox on jo ensimmäisellä kierroksella VCT 2021: Pohjois-Amerikan 1. vaiheen haastajat 1 hävisivät Sentinelsille (0: 2), jättäen mestaruuden.

Chicken.gg

Ilmaisia jalokiviä sekä päivittäisiä, viikoittaisia ja kuukausittaisia lisäpalkkioita!

Chicken.gg
CS:GO
Claim bonus

Huomaa, että kokoonpanomuutosten jälkeen joukkue onnistui pelaamaan kaksi ottelua Champions Tour North America Stage 1: Challengers 2 -pelissä voittamalla Take Flyte (2: 0) ja Amarok Esports (2: 0). Viides Andbox-pelaaja näissä otteluissa oli Rebo, joka tunnetaan parhaiten esityksistään Moon Raccoons.