en
ua
en
EGW-NewsVALORANTKaikki uutisetTSM voitti vuoden Knights Arena Monthly Gauntlet 2022: February
TSM voitti vuoden Knights Arena Monthly Gauntlet 2022: February
2994
0
0

Knights Arena Monthly Gauntlet 2022: Helmikuu on tullut päätökseen. Mestaruuskilpailuissa, jotka pidettiin verkossa 23.-25. helmikuuta, 32 pohjoisamerikkalaista joukkuetta kilpaili 5 000 dollarin palkintopotista. Turnauksen voitti TSM -joukkue, joka oli finaalissa vahvempi kuin 100 Thieves pistein 2:1. Kolmannen sijan mestaruudesta nousi Andbox-joukkue, joka voitti Renegadesin pistein 2:0.

Turnaus oli helppoa loppuvoittajalle, sillä TSM teki nopeasti lyhyen työskentelyn Team Reckaroosta (2:0), Team Basiliskista (2:0) ja Renegadesista (2:1) ja pääsi näin kilpailun suureen finaaliin. Tässä joukkue onnistui vaivoin päihittämään 100 Thievesin (2:1) ja selviytymään ratkaisevalla Ascent-kartalla.