en
ua
en
EGW-NewsRocket LeagueKaikki uutisetFaZe Clan tulee mestariksi rle.gg Roster Royale
FaZe Clan tulee mestariksi rle.gg Roster Royale
1736
0
0

rle.gg Roster Royale on tullut päätökseen. Osana mestaruutta, joka pidettiin verkossa 21.-22. syyskuuta, kuusitoista joukkuetta Euroopasta, Pohjois- ja Etelä-Amerikasta kilpaili 12 000 dollarin palkintopotista. Turnauksen voitti FaZe Clan -tiimi, joka oli suuressa finaalissa vahvempi kuin The Peeps pistein 4:3.

Tulevan voittajan mestaruus alkoi Sveitsin vaiheelta, jonka aikana FaZe Clan voitti kolme voittoa Frequencesta (3:1), Pirates ON A BOATista (3:2) ja Lil Step Brosista (3:1) ja samaan aikaan. aika pääsi pudotuspeleihin ensimmäisestä rivistä.

Chicken.gg

Ilmaisia jalokiviä sekä päivittäisiä, viikoittaisia ja kuukausittaisia lisäpalkkioita!

Chicken.gg
CS:GO
Claim bonus

Täällä Pohjois-Amerikan joukkue voitti ensin Lil Step Brosin (4:0), kohtasi sitten Complexity Gamingin (4:0) ja eteni finaaliin. Mestaruuden pääottelussa FaZe Clan osoittautui vahvemmaksi kuin The Peeps (4:3), minkä ansiosta he voittivat rle.gg Roster Royalen ja ansaitsivat 8 000 dollarin palkinnon.

On huomionarvoista, että FaZe Clan pelasi mestaruuden yhdessä sumun kanssa, joka ei virallisesti liittynyt joukkueeseen. Päivitetyn joukkueen menestyksen vuoksi meidän pitäisi kuitenkin odottaa virallista vahvistusta siirrolle lähitulevaisuudessa.