en
ua
en
EGW-NewsPUBGKaikki uutisetViolet Aggressive Gorillas voitto Frag League Nordic Championship Season 8 Playoff
2172
0
0

Frag League Nordic Championshipin kauden 8 pudotuspelit ovat päättyneet. Osana mestaruutta, joka pidettiin verkossa 22. toukokuuta-12. kesäkuuta, kuusitoista joukkuetta Pohjois-Euroopasta kilpaili 20 509 dollarin palkintopotista. Turnauksen voitti Violet Aggressive Gorillas -joukkue, joka teki tapahtuman lopussa yhteensä 206 pistettä.

Lopullisen voittajan turnaus alkoi voitolla ensimmäisellä viikolla, jonka aikana Violet Aggressive Gorillas ansaitsi 53 pistettä. Toisella viikolla joukkue osoitti myös täydellisiä suorituksia, otti jälleen ensimmäisen linjan ja ansaitsi 56 pistettä. Kolmannella viikolla joukkue oli hieman pudonnut, minkä seurauksena se sijoittui vain kahdeksasksi, mutta viimeisellä viikolla Violet Aggressive Gorillas nousi jälleen parhaaksi, joka onnistui saamaan 74 pistettä.