en
ua
en
EGW-NewsPUBGKaikki uutisetNorthern Lights Team voitti vuoden PSL - Spring Showdown 2022
Northern Lights Team voitti vuoden PSL - Spring Showdown 2022
2598
0
0

PSL - Spring Showdown 2022 on päättynyt. Mestaruuskilpailuissa, jotka pidettiin verkossa 4.-6. huhtikuuta, 16 joukkuetta Euroopasta taisteli 6 000 euron palkintopotista. Turnauksen voitti Northern Lights Team, joka ansaitsi 168 pistettä 18 kierroksen jälkeen.

Turnaus voittajalle alkoi keskinkertaisilla tuloksilla, joista kolmen parhaan joukossa oli vain kaksi osumaa. Viimeisenä pelipäivänä IVY-joukkue onnistui kuitenkin löytämään pelinsä ja voitti kolme kierrosta. Tämän seurauksena Northern Lights Team käytti menestyksekkäästi hyväkseen vastustajan virheet ja teki 168 pistettä ja vei mestaruuden.

Chicken.gg

Ilmaisia jalokiviä sekä päivittäisiä, viikoittaisia ja kuukausittaisia lisäpalkkioita!

Chicken.gg
CS:GO
Claim bonus

Toisella rivillä on serbialais-kroatialainen Entropiq-joukkue, jolla on 154 pistettä. Kolmas sija PSL - Spring Showdown 2022 tulosten mukaan meni Heroic-joukkueelle, joka pitkästä johdosta huolimatta päästi tilanteesta irti mestaruuden lopussa ja päätti esityksen 150 pisteellä.

PSL:n tulokset - Spring Showdown 2022

• 1. sija: Northern Lights Team.
  • 2. sija: Entropiq.
  • 3. sija: sankarillinen.
  • 4. sija: Team Liquid.
  • 5. sija: Elämme taas.
  • 6. sija: Four Pissed Men.
  • 7. sija: PolishPower.