4014
0
0

Pohjois-Amerikan esports-organisaatio eUnited on ilmoittanut palaavansa PUBG -kuriin allekirjoittamalla entisen Oath Gaming -luettelon. Muista, että klubi hajotti entisen kokoonpanonsa viime vuoden joulukuussa ja lupasi palata kuriin.

Uuden eUnitedin listan ytimessä ovat entiset Oath Gamingin pelaajat Kickstart, Relo ja Snakers. Pelaessaan entisessä seurassa amerikkalaiset voittivat ESL PUBG Masters: Americas Phase 2:n ja PUBG Continental Series 5: Americas -sarjan. Lisäksi pelaajat sijoittuivat 18. sijalle PUBG Global Championship 2021 -turnauksessa ja ansaitsivat 34 459 dollaria.

Chicken.gg

Ilmaisia jalokiviä sekä päivittäisiä, viikoittaisia ja kuukausittaisia lisäpalkkioita!

Chicken.gg
CS:GO
Claim bonus

eUnitedin neljäs pelaaja on Fludd. 21-vuotias australialainen urheilija vietti viimeiset puolitoista kautta FURYn kanssa, jonka kanssa hän voitti AOC Masters 2021 -turnauksen ja pääsi myös kolmen parhaan joukkoon JBL Quantum Cupissa, PUBG Continental Series 4:ssä.: Aasia ja Tyynenmeren alue ja 101 PUBG -turnaus - Aula 1.

Joukkuetta valmentaa Trevor, jota Oath Gaming on johtanut viimeiset kaksi vuotta.

Tällä hetkellä eUnited osallistuu ESL PUBG Masters 2022 Americas Phase 1 - NA Division -sarjaan, jossa se johtaa kilpailun ensimmäisen kierroksen jälkeen sarjaa 94 pisteellä.