0
0
2243

TSM on virallisesti ilmoittanut eroavansa Tailoredista. 30-vuotias amerikkalainen asiantuntija on johtanut ryhmää toukokuusta 2020 lähtien. Huomaa, että joukkue erosi reltuC: n kanssa muutama päivä sitten.

"Tänään olemme erossa valmentajamme kanssa. Räätälöity auttoi TSM: n kärjessä alussa, voitti kaksi sytytyssarjaa ja sijoittui 2. sijalle First Strike Pohjois-Amerikassa. Olemme aina kiitollisia hänen saavutuksistaan. Toivotamme hänelle vain parasta tulevaisuudessa ",järjestö sanoi Twitterissä.

Chicken.gg

Ilmaisia jalokiviä sekä päivittäisiä, viikoittaisia ja kuukausittaisia lisäpalkkioita!

Chicken.gg
CS:GO
Claim bonus

Tailoredista tuli vasta muodostetun TSM-luettelon valmentaja kohtauksen alkuaikoina. Yhdessä 30-vuotiaan asiantuntijan kanssa joukkue on onnistunut saamaan jalansijaa Pohjois-Amerikassa, voittamalla lukuisia mestaruuskilpailuja, kuten Immortals First Light, T1 x Nerd Street Gamers Showdown ja FaZe Clan Invitational. Lisäksi Tailoredin kanssa joukkue sijoittui toiseksi sijalle First Strike North America, ansaitsemalla yhteensä 99 000 dollaria palkintorahaa.

Uuden kauden aikana joukkueen tulokset alkoivat kuitenkin heikentyä, kun TSM epäonnistui toistuvasti esiintymisessä VCT 2021: North America Stage 1-2 Challengers -sarjassa.