en
ua
en
EGW-NewsVALORANTKaikki uutisetTSM Academy voitti Pittsburgh Knights Monthly Gauntlet - September

TSM Academy voitti Pittsburgh Knights Monthly Gauntlet - September

0
0
2115

Pittsburgh Knights Monthly Gauntlet - Syyskuu on päättynyt. Turnauksessa, joka pidettiin verkossa 27. – 28. Syyskuuta, 16 Pohjois -Amerikan joukkuetta kilpaili 5000 dollarin palkintopotista. Turnauksen voittaja oli TSM Academy -tiimi, joka suuressa finaalissa oli vahvempi kuin Built By Gamers pistein 2: 0.

Voimme sanoa, että TSM Academyn mestaruus oli tuulta, sillä matkalla joukkue selviytyi helposti Renegades (2: 1), Soniqs (2: 1) ja DarkZero (2: 0) päästäkseen finaaliin. Ratkaisevassa ottelussa joukkue sulki myös Built By Gamersin ilman ongelmia, ja voitti kilpailijansa Iceboxissa (13: 6) ja Havenissa (16: 9) erolla.

Chicken.gg

Ilmaisia jalokiviä sekä päivittäisiä, viikoittaisia ja kuukausittaisia lisäpalkkioita!

Chicken.gg
CS:GO
Claim bonus

Built By Gamers kävi puolestaan läpi kilpailijoita, kuten Pittsburgh Knights (2: 1), Immortals (2: 0) ja Complexity (2: 1) matkalla finaaliin. Kolmannesta ottelusta voitto tuli DarkZerolle, joka voitti myös Complexityn kahdella kartalla (2: 0).