en
ua
en
EGW-NewsEsportsKaikki uutisetSerral voitti vuoden IEM Katowice 2022, tekijä StarCraft II
Serral voitti vuoden IEM Katowice 2022, tekijä StarCraft II
9241
0
0

IEM Katowice 2022 StarCraft II:ssa on päättynyt. Mestaruuskilpailuissa, jotka pidettiin helmikuun 23. ja 27. päivän välisenä aikana Puolassa, 36 esports-pelaajaa eri puolilta maailmaa kilpaili 500 000 dollarin palkintopotista. Turnauksen voitti ENCE-järjestöä edustava suomalainen urheilija Serral. Mestaruuden finaalissa pelaaja osoittautui vahvemmaksi kuin italialainen Reynor Team QLASHista pistein 4:3.

Turnaus tulevalle voittajalle alkoi viidellä varmalla voitolla lohkovaiheessa, minkä jälkeen Serral saavutti ansaitun ryhmän ensimmäisen sijan ja pääsi pudotuspeleihin. Jo täällä suomalainen urheilija voitti Marun (3:1) ja Roguen (3:0) ja pääsi näin finaaliin. Ratkaisevassa ottelussa Serral voitti Reynorin (4:3) ja ansaitsi näin 171 000 dollaria.