en
ua
en
EGW-NewsCS:GOKaikki uutisetKorttien kuninkaan vaihto - Flamie otti ensimmäisen sijan pelattujen korttien lukumäärän perusteella. NAVI. S 1 mple sijoittui viidenneksi riviksi

0
0
3025

Egor 'flamie' Vasiliev ohitti Edwardin NAVI-lipun alla pelattujen korttien lukumäärässä. Ioann Sukharev pelasi Natus Vincerelle 1270 korttia, kun taas flamie on jo saavuttanut 1273 kortin rajan.

Edward pelasi NAVI-joukkueessa CS: GO: ssa vuosina 2012--2019 ja pääsi Major-turnausten finaaliin kolme kertaa, mutta hän ei koskaan onnistunut voittamaan.

Chicken.gg

Ilmaisia jalokiviä sekä päivittäisiä, viikoittaisia ja kuukausittaisia lisäpalkkioita!

Chicken.gg
CS:GO
Claim bonus

Ioann Sukharevista tuli yksi viidestä pelaajasta, joiden ympärille NAVI-tunniste muodostettiin CS 1.6: n päivinä. Flamie liittyi Natus Vincereen vuonna 2015 ja pääsi yhdessä Edwardin kanssa Major-turnausten finaaliin kolme kertaa, missä hänet kukistettiin.

Viisi parasta pelaajaa, jotka pelasivat eniten karttoja NAVI-tunnisteella, sisälsivät myös Zeuksen, takavarikoidut ja s1mple. He pelasivat Natus Vincerelle 1220, 903 ja 836 korttia.