EGW-NewsCS:GOKaikki uutisetw0 nderful tuli vapaaksi agentiksi
0
0

w0nderfulista tuli vapaa agentti. 17-vuotias ukrainalainen e-urheilija ilmoitti asiasta sosiaalisessa mediassa. Samaan aikaan HellRaisers-organisaatio ei ole vielä saanut virallista ilmoitusta.

Hei! Tänään tulee surullisia uutisia, tästä eteenpäin minusta tulee vapaa agentti ja etsin eurooppalaista joukkuetta.

w0nderful teki todella mainetta viime vuonna pelaamalla Trasko Esportsissa. Yhdessä joukkueen kanssa nuori ampuja voitti Ghetto eGamesin kauden 1 ja sijoittui myös neljänneksi Gjirafa50 Masters Leaguen toisella kaudella.

Vuoden lopussa 17-vuotias ukrainalainen urheilija muutti HellRaisersiin, jonka kanssa hän sijoittui 5-6 sijalle ESEA Cash Cup: Europe - Winter 2021 #3 -kilpailussa ja päätti myös ESEA Season 39: Advanced Division -sarjan - Eurooppa 9-12 sijalla.

Chicken.gg

Ilmaisia jalokiviä sekä päivittäisiä, viikoittaisia ja kuukausittaisia lisäpalkkioita!

Chicken.gg
CS:GO
Claim bonus

Maaliskuun alussa ukrainalainen HellRaisers-järjestö ilmoitti kuitenkin keskeyttävänsä toimintansa määräämättömäksi ajaksi. Lisäksi seura päätti jäädyttää divisioonansa CS:GO -lajissa, mikä eväsi siltä mahdollisuuden pelata mestaruuskilpailuissa.